home Geef lokaal - geschenken met hart voor de regio

Producenten van: Catering

  • Oesterzwamkwekerij De Zwammerij – Haren

    Bij de oesterzwamkwekerij De Zwammerij in Haren kweekt Harrie de Vries oesterzwammen op koffiedik. Met deze oesterzwammen maakt hij vervolgens de lekkerste bitterballen; duurzaam, vegetarisch en minstens zo lekker als de versie van vlees. Je [...]

    Lees verder
  • Het TuincafŽé – Buitenpost

    In de schitterende botanische tuin van De Kruidhof vind je Het Tuincafé. Sinds kort gerund door een jong echtpaar: Daan en Karin Nagelkerke. Met veel liefde voor lekkers serveren zij gerechten op basis van oogst uit de botanische tuin. Verder [...]

    Lees verder
  • Restaurant Verse Aarde – ’t Waar

    In een klein dorpje in Oost-Groningen zit galerie Waarkunst en restaurant Verse Aarde. Temidden van een grote beeldentuin kan je in deze ruime galerie ook eten: klein, puur en plantaardig. Gerechten komen uit de eigen (moes)tuin, uit de natuur [...]

    Lees verder
  • Lokaal 55 – Sneek

    Lokaal 55 is oorspronkelijk ontworpen als gemeentelijk abattoir (1931). . In 2011 startte de renovatie en is het pand omgetoverd tot kookstudio, vergaderlocatie en cateringbedrijf. In het stoere, industri‘le gebouw tref je nog steeds enkele [...]

    Lees verder
  • Bakker Le Perron – Zwolle

    Biologische broden met Franse allure: een krokante korst maar heerlijk zacht van binnen. Bakker Le Perron staat op diverse versmarkten in Nederland maar heeft ook een eigen winkel in Zwolle. Een deel van het verwerkte biologische graan komt uit [...]

    Lees verder
  • Cook-Ing – Groningen

    Inge houdt van koken. En wel zoveel dat ze er graag haar werk van wilde maken. En zo geschiedde. Sinds eind 2013 runt zij haar eigen keuken onder de naam Cook-Ing. Haar favoriete gerechten zijn geïnspireerd door Ottolenghi en de vegetarische [...]

    Lees verder
  • Catering Gekruid en Geroerd – Houwerzijl

    Janet Frieling en Hans Vlasbloem nemen gasten mee op hun klipper ‘Najade’ om ze kennis te laten maken met de kruiden van het wad. Stap aan boord en geniet daarna van zilt-zoete gerechten zoals tapenade van zeekraal of een pesto van [...]

    Lees verder
  • Catering De Smaak van het Noorden – Groningen

    Sacha Bouwknegt heeft een passie voor lokaal en daar houden we van. Ze kookt vrijwel uitsluitend met producten uit het Noorden en kent de makers ervan persoonlijk. Denk aan het vlees van de Herders van Balloo, de kaas van Hansketien, de kruiden [...]

    Lees verder
Copyright 2024 Lokaal & Lekker.