home De lekkerste producten van dichtbij, op een rij!

Lokaal & Lekker Kerstmarkt in de media

Na de start van de website is een volgende mijlpaal voor Lokaal & Lekker bereikt: een streekmarkt in de stad. Het is gelukt om een selectie van de leukste producenten bij elkaar te brengen in de sfeervolle achtertuin van ’t Feithhuis. Bezoekers konden in een gezellige kerstsfeer hun kerstboodschappen doen met 100% lokale producten zoals: waddenoesters, kazen van geit, koe en schaap, mozzarella, aalbessenwijn, biologisch brood etc. Alles vers en uit het Noorden.

 

Burgemeester Peter Rehwinkel opende de markt en werd geïnspireerd om een Lokaal & Lekker recept ‘peren in witte aalbessenwijn‘ met de kerst te serveren.

 

Het aantal bezoekers bewees dat er een duidelijke behoefte is aan bijzondere, verse en lokale producten. Naast de marktkramen waren er verschillende activiteiten die elkaar in hoog tempo opvolgden: cupcakes maken, alphoornblazers, kerstverhalen voor kinderen, pannenkoeken bakken, wijnproeven, kaasmaken, receptkaarten, verloting van het KRSTkrat etc.

 

Het was enorm veel werk maar super leuk om te organiseren. Al met al een geslaagd weekend dat zeker een vervolg zal krijgen.

 

In de media:

 

 

Fotoimpressie:

 

 

foto’s van Stephan Keereweer

Copyright 2023 Lokaal & Lekker.