home De lekkerste producten van dichtbij, op een rij!

Vergaderlocaties Groningen

Wilt u vergaderen in Groningen maar ook echt lekker lunchen? Bij onderstaande bijzondere locaties is het mogelijk om het Lokaal & Lekker Lunchkrat te bestellen. Lokaal & lekker werkt graag samen met ondernemers en organisaties die het ook belangrijk vinden om lokale ondernemers en boeren in het Noorden te steunen.

 

Logo Geef KleurStichting Geef Kleur, diverse locaties Groningen

 

Naast de organisatie van maatschappelijk betrokken uitjes voor bedrijven, verhuurt Stichting Geef Kleur ook vergaderlocaties bij maatschappelijk betrokken organisaties. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met (de omgeving van) de maatschappelijke organisatie en zij kunnen uw hulp goed gebruiken. Op enkele locaties is het mogelijk om het Lokaal & Lekker Lunchkrat te bestellen. Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website of neem contact op.

www.geefkleur.org Contact: Lianne Pentinga of Karin Visser.

 

 

supexperienceSup Experience, o.a. Hoornsemeer Groningen

 

Supexperience verzorgt voor zowel kleine als grote groepen (bedrijven, scholen of groepen vrienden) een volledig aangeklede dag op maat. Je kan kiezen uit suppen door de stadsgrachten of het Hoornsemeer, kitesurfen, windsurfen, lunchen met het Lokaal & Lekker lunchkrat op een onbewoond eiland en nog veel meer (teambuilding)activiteiten. Er zijn verschillende locaties en activiteiten mogelijk voor een originele dag op of rond het water.

www.supexperience.nl/groepen/bedrijven-en-scholen/ Contact: Willem Den Hartogh

 

 

LaunchLaunch Cafe, Herestraat 106, Groningen

 

Door Intermediair magazine is het Launch Café uitgeroepen tot beste “buiten de deur werkplek” van Groningen. Naast flexibele en vaste werkplekken zijn er ook verschillende vergaderruimtes te huur, indien gewenst met een lunch van Lokaal & Lekker. Een bruisende plek hartje centrum.

www.launchcafe.nl Contact: Koen Atema of Peter Haan.

 

 

Het Eiland, Zuiderpark 20, Groningen

 

Het Eiland van Groningen is een plek om te spelen, leren en werken, voor jong en oud. Naast kinderopvang vind je er een grote diversiteit aan activiteiten zoals muziekles, atelier, workshops, yoga, verloskundige etc. Binnen Het Eiland Werkveld vind je ook flexplekken en vergaderruimtes, desgewenst met een lunch van Lokaal & Lekker of maaltijd van Cook-Ing.

www.eilandvangroningen.nl Contact: Eefke Meijer.

 

 

Heeft u zelf een vergaderlocatie en bent u op zoek naar een bijzondere lunch. Neemt u gerust contact op en wij vertellen u graag meer.

 

Voor biologische soep, borrelhapjes en overige catering werken wij ook graag samen met www.cook-ing.nl.

 

 

 

 

Copyright 2023 Lokaal & Lekker.